sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Mä tein sen !

Keväällä kun päivät alkoivat pidentyä ja sää lämmetä alkoi sormia kuumottamaan puuvillalanka. Ja kun rakas mieheni sai vielä kulutettua edellisestä neuleestaan kyynärpäät puhki iski halu neuloa uusi uljas neule omalle nörtille. Ja mistä nörtti tykkää, saa valita, bonusta olisi jos lanka sattuisi löytymään omasta varastosta. No nörttihän tykkää tasaisesta sileästä mustasta neuleesta. Hyvä, siihen löytyi ne langatkin.

Sitten alkoi tökkimään. Koska neuleessa ei saanut olla kuviota, ei kohoneuletta eikä yhtikäs mitään, joka tekisi siitä mielenkiintoisemman neuloa oli alsuta alkaen selvää ettei neuloja pysy hereillä kuin hyvän tv-ohjelman avulla tätä neuletta tehdessä. Ohjettakaan ei ollut, ei ollut Novita suunnitellut peruspuseroa miehelle Marinesta, vain sellaisen kokuvioisen mallin, joka ei tietenkään kelvannut. Siispä omasta päästä... Ja lopputulos on tässä (kasvihuoneessa kuvattuna).

Toivottavasti kiinnitätte enemmän huomiota tomaatteihin, jotka kypsyvät iloisesti koska on ollut lämmintä ja myös välillä aurinkoa. Paidan helma olisi voinut olla pidempi ja kaula-aukko pienempi, mutta en jaksanut enää purkaa.... Muuten siitä tuli ihan hyvä, kaiken sen purkamisen ja uudelleen neulomisen jälkeen, onneksi. Ja lankavarasto supistui 600 g. Lopusta Marinesta meinaan kokeilla neuloa sukat... sitten joskus.

Seuraavaksi pääsee puikoille villaa. Yksi bambuneule, se mun kaikien ufojen äiti on tosin vielä pahasti kesken (terveisiä Kristiinalle, sipulipussikin on jo ollut harkinnassa...).

8 kommenttia:

 1. WAU, se valmistui sittenkin! Nostan hattua. :)

  VastaaPoista
 2. Hieno siitä tuli ja lankaa kului mukavasti :)

  VastaaPoista
 3. Musta neule ilman mitään kuvioita miehelle - todella hatunnoston arvoinen suoritus :)

  VastaaPoista
 4. Kaikkien ison mustan neuletyön neuloneille pitäis antaa mitalli.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se Vartiovuorenmäen graffiti on ihan tilaustyönä tehty eli ei ole "aito".

  VastaaPoista
 6. Hee, ei se tekeminen varmaan superhauskaa ollut, mutta tuloshan on hieno, ja se on pääasia, onnea siis neuleen valmistumisen johdosta!

  Ja onnea myös ristipistelijöiden arvonnan voiton johdosta! Osanottajia oli tosi niukasti, mutta olivat sitten sitäkin laadukkaampia, joten ihan mukava arpavoitto olisi täältä luvassa. Isäntä laittaa huomenillalla postiin, joten joutunet odottelemaan ensi viikolle ;).

  VastaaPoista
 7. Kaunis neule, nätti tuo harmaa väri :)Nam kuinka hieno tomaattisaalis sinulla, kyllä noita kelpaa popsia:) Makoisaa syksyn aikaa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 8. Todella tyylikäs ja isotöinen tuo musta miehen villaneule!
  Teit sen kanssa kyllä aikamoisen urakan mutta lopputulos palkitsee-varmasti paita on isännälle mieluinen!

  katsoin heti että kuva oli otettu sun kasvihuoneessa-muistan vieläkin miten hyviä ne ananaskirsikat (?) oliko ne sellaisia??-olivat kun tuoreeltaan niitä syötiin .
  Ja ne vadelmat !! Mahtavan kokoisia ja tosi makeita !

  VastaaPoista