sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Tervehdys pitkästä aikaa...

Joskus on vaan niin kiire.... Joitain blogeja olen ehtinyt kommentoimaan, mutta en kaikkia, sillä jos työpäivän päätteeksi katson duunin koneelta päivityksiä niin ihan turha kuvitella, että niitä voisi kommentoida (yhteys on hidas ja tökkii....). Mutta, lueskelen silti teidän muiden kuulumisianne. Mutta mitäs täällä on sitten kahden viikon aikana tapahtunut?

Viime viikon perjantaina käväisin pikaisesti katsastamassa Helsingin "käsityömessujen" tarjonnan. Aika vaatimatonhan se oli, mutta sain silti kasaan mielenkiintoisen määrän tavaraa. Lähinnä ristipistoja ajatellen.
 Nappeja ja muuta pientä kivaa sälää ristipistotöitä ajatellen,
ihania kankaita,
nauhalevyn littanan nauhan tekemiseen ja kuten jo ehkä hieman aikaisemmin huomasitte kuvan yläreunassa viitettä...
kaksi kerää ihanaa Langin Jawoll Magic-sukkalankaa. Olin siis todella tiukkana ja ostin vain nämä kaksi kerää lankaa... Sitten lauantaiaamuna minua lahjottiin ja sain elämäni parhaan neulatyynyn!
Sitten vietimme paratiisiviikonlopun veden äärellä.
Eli piipahdimme Nokian kylpylässä. Rakastamme siis kaikki uimista. Olihan mahtavaa, jälleen kerran.
Noh, jos tuli lankaa ostettua niin on sitä hieman saatu kulutettuakin. Neuloin nimittäin ratsastuksenopettajalleni vauvan nutun, sukat ja lapaset. Nämä annoin eilen vauvakutsuilla.
Housut jäivät vielä jälkitoimitukseen. Värin suhteen sellainen kommentti, että luotan nyt täysin 3D ultran tasoon, tyttö sieltä pitäisi olla tulossa. Lankana käytin varastosta löytynyttä Woolia (punainen) ja Floricaa ja lankaa kului yhteensä 210g.

Messuilla ihailimme ystäväni Seijan kanssa pellavalangasta neulottuja pesulappuja ja tokaisin, että niitähän olisi kiva tehdä lahjaksi. Tänään kun käväisin ulkoiluttamassa Seijan koiraa (Seija-paralla on jalka paketissa pienen toimenpiteen seurauksena) niin Seija antoi minulle kiitokseksi Saanan muutamasta ulkoilutuksesta neulomansa pesukintaan
ja "hieman" tykötarpeita, jotta voin neuloa itse näitä kintaita ystävilleni vaikka joululahjaksi....
Noin pikaisella arvauksella tässä on reilu pari kiloa lankaa, saanen siis muutaman pesukintaan näistä ja ehkä jotain muutakin... Kiitos tuhannesti Seija, eipä tarvinnut ostaa lankaa, näistä meinaan kyllä tehdä muutakin kuin pelkkiä pesukintaita!

Tässäpä nämä kuulumiset parilta viikolta. Taidanpa lähteä heiluttelemaan puikkoja....

11 kommenttia:

  1. Haa. Pesukintaathan on ihan loistava idea! Nyt löytyi käyttöä mökkijemman pellavakerille. Kannatti tulla karkaamaan kuulumisia. :-D Vitsi mussa täytyy olla jotain vialla kun en saa millään ostettua lankaa. En vaikka tilaisuuksia tarjoutuu vähän väliä. Toivottavasti harput osaa mut parantaa...?

    VastaaPoista
  2. Tuo nappikokoelma on mahtava! Meinaa kateus iskeä... ;)
    Langat ja kankaat on myös ihania, on aina niin kivaa saada uusia varastoja.

    VastaaPoista
  3. Aiotkos sitten nappikaupan perustaa :) Ajattelin vain tuosta nappien määrästä... Olisi kiva nähdä minkälaista nauhaa tuolla vekottimella tehdään?

    VastaaPoista
  4. Pieniä ostoksia, joopa joo ;) Kyllä noilla muutaman ristipiston tekee, ainakin ihan pienen :)

    VastaaPoista
  5. No just olin aikeissa ihmetellä missä sä oot?!
    Kylpyläkuvahan on ihan kuin täältä mun pihalta;)
    Ihan hirmu kasa pellavaa, huh huh. Et sä ehdi noita koskaan tikuttaa. Pesukintaat on hyviä mutt sitt vois tehdä kanss semmosia niinku kaulaliina mutt pesuliina, sillä saa selänkin pestyä, kyll sä tajuut mitä mä tarkoitan. Just ostin BodyShopista semmosen rievun.

    VastaaPoista
  6. Komian messusaaliin sait kasaan, nuo napit on ihania, nyt odottelen mitä kaikkea kaunista niistä syntyykään:) Wau, kuinka ihana tuo tekemäsi vauvasetti, varmasti on ollut mieleinen:) Lupsakkata marraskuuta sinulle! T:Näpertelijä

    VastaaPoista
  7. Heips, oli pakko tulla tänne tervehtimään kun niin nauratti tuo hienoinen sekoilusi blogini kommenteissa. Tunnistin kyllä Drucillan "lainakissat" sieltä oman tuskailuni joukosta. Taidat olla hieman talviunen tarpeessa sinäkin... älä kuitenkaan nukahda vielä liian pitkäksi aikaa, harppumiitti on ensi viikolla ;D

    VastaaPoista
  8. Voi Virpi Virpi... Kiitos aamun makeimmista nauruista! :D :D Toivottavasti sait nukuttua. Viikon päästä harppuillaan!

    VastaaPoista
  9. Muuten, olen laittanut sinulle YV:tä Neulomossa!

    VastaaPoista
  10. Ihania ostoksia olet tehnyt. Erityisesti tosi kiva nappikangas tuolla kankaiden joukossa. Soma setti vauvalle.

    VastaaPoista
  11. Somia nuo puiset napit omput ,tähdet ja kuuset..
    Iloisen kirkkaan värisiä nauhoja ja kaikkea muutakin kivaa löysit sieltä.
    Millaista nauhaa tuolla levyllä tehdään ?!
    Näyttää kiinnostavalta :)

    VastaaPoista