perjantai 30. joulukuuta 2011

Epätoivon vimmalla

Olen kilkutellut puikkoja melko ahkerasti. Syy siihen on riemastuttava tv-sarja "Ylpeys ja ennakkoluulo", jonka mieheni minulle kokonaisuudessaan nauhoitti ja joka on nyt siis katsottu alusta loppuun. On se vaan niin ihanasti näytelty. Nämä sukat ovat valmistuneet telkkaa vahdatessa.

Tummissa sukissa on valepalmikkoa ja vaaleammissa jämälankoja. 7veikkaa on siis kuluteltu, tummiin upposi 90 g ja vaaleisiin 85g. Myös neula on käynyt ahkerasti. Tinttityö on jo melkein valmis. Tänään sain pestyä siitä pois korostuskynästä tulleen vahinkotäplän...

Ja sitten meille saapui postia Espanjasta. Kristiinahan se meitä muisti. Kiitos kortist, juniori oli aivan täpinöissään, että kukahan se hänelle postia Espanjasta asti lähettelee....

Huomenna toivottavasti lankavaraston loppusumma ja pari valmistunutta hassutusta.

9 kommenttia:

 1. Meilläpä on pelottavan samanlainen maku. ;D Mulla on tuo Ylpeys ja ennakkoluulo DVD:llä ja hyvä ettei jo puhki katsottu... Ehdottomasti paras versio, mitä kirjasta on tehty. Ihanat tirpat. :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin haluaisin joskus katsoa tuon Ylpeys ja Ennakkoluulo kokonaan. Jostain syystä se on aina jäänyt kesken. Ihania nuo sinun ristipistotyöt! ja sukat tietenkin :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Kiva kun tuli perille, muutamalle tutulle lapselle laitoin tuommoiset kortit. Lapsille on tärkeätä kun ne saa omaa postia.

  VastaaPoista
 4. Hei mä keksin... kerätään joskus harppujengi koolle neulontamaratoniin Ylpeyden ja ennakkoluulon merkeissä. Ihana sarja. Kaksi vuotta sitten joulupäivänä katsoin sen yhtäjaksoisesti alusta loppuun ja neuloin samalla itselleni ainakin puoli slipoveria. DVD:t on myöskin kotona tallessa - hmm, taidanpa katsella ne taas huomenna. Mr Darcy on niin ihqu ;)

  VastaaPoista
 5. Mielenkiinnolla odotan lankatilastojasi :) Omani ovat selvillä, mutta julkistan ne sitten kun saan viimeiseksi valmistuneen kuvattua. Yritän kuvata sen tänään "valoisaan" aikaan.

  VastaaPoista
 6. Kauniita töitä olet ahkeroinut:) Oikein Ihanaa Alkavaa Uutta Vuotta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 7. Minäkin olen katsonut BBC:n Ylpeys ja ennakkoluulon yli 20 kertaa. Mulla on se kaks kertaa dvd:nä ja yksi telkkarista nauhoitettu vhs-versio :)

  Kyllä olet ahkeroinut.

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Angeliquen ehdotus on houkutteleva. :D Oma Y&E maratoni on kuitenkin vuorossa jo nyt.

  VastaaPoista
 9. Minäkin voisin osallistua Y&E maratoniin, vaikka heti. Taitaa olla suurimmalle osalle naispuoleisistä heikkous tämä sarja. pitäisiköhän minunkin istahtaa telkan ääreen...

  Antoisaa ja ahkeraa uutta vuotta Virpi!

  VastaaPoista