maanantai 12. joulukuuta 2011

Tumppuja ja taapamisia

Joulukuussakin on tärkeää pitää neuletapaamisia ja saavuin juuri viimeisestä sellaisesta, nimittäin Myyrmannin tapaamisesta. Taas oli hauskaa. Tapaamisessa viimeistelin viimeisen lapasparin, jonka neuloin lahjaksi naapurin lapsille. Nuorempi veljeksistä saa nuo pienet siililapaset, vanhempi taas nuo oranssilla ja mustalla kirjotut, jotka ovat siis toiveväreissä. Yksiväriset odottavat vielä kenen käteen päätyvät.

Lankana näissä on sekä vironvillaa kaksinkertaisena sekä siililapasissa Pirtin kehräämön lankaa ja Nalle Coloria. Ja lankaa kului yhteensä 190g. Saapa nähdä päätyykö lankavarastoni loppusumma tänä vuonna edes alle 45 kg:n... En ole enää itsekään ihan varma tilanteesta.

Mutta, viime viikolla olin piipahtamassa Helsingin neuletapaamisessa Sokoksen kahvilassa. Siellä oli myös joululahjojen vaihtoa ja sain Maicun väsäämän paketin, josta putkahti tämä ihana neulova kissa kera suklaalevyn. Suklaalevy ei ehtinyt kuvattavaksi asti... Kiitos Maiccu, tämä kisuli sopii täydellisesti tonttuarmeijani sekaan kutimineen!

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ystävilleni. Monta uutta lukijaakin on taas ilmestynyt, tervetuloa kaikille! Wellcome all my new readers, maybe I will write something in english, too....someday...

4 kommenttia:

 1. IHANA kissa. Ja komea amaryllis. Mä sain viime jouluna hienon amarylliksen. Säästin sen, se oli kesän terassin reunalla ja saaresta tultua laitoin sen sipulin varastoon. Hyvin oli kuivunut, mutta ei kaiketikaan kuollut, kun sitten lähdin tänne niin en voinutkaan yrittää sitä saada henkiin ja kukkimaan. Onnistuiskohan se ens syksynä?

  VastaaPoista
 2. Hienoja lapasia ja söpö kissakoriste :)

  Minun joulukukkani on hyasintti ja kerään kaikki sipulit keväällä maahan istutettaviksi. Viime keväänä en kai istuttanut sipuleita riittävän syvään tai sitten kissat ovat vähän lannoittaneet kukkapenkkiä, kun siellä on sipuleita ihan maan pinnalla.

  VastaaPoista
 3. Minulla kukkii tällä hetkellä kliivia. Outo vuodenaika, mutta väliäkös tuolla. Pihalta löytyy edelleen kukkivia orvokkejakin....

  VastaaPoista
 4. Onpas söpö kisu; neulekin somasti sekaisin :D.

  Tarttis kans vielä tehdä lapaset pukinkonttiin. Onneksi ei jää viimetippaan... Täytyy vissiin etsiä paksu lanka ;).

  VastaaPoista