torstai 13. syyskuuta 2012

Kilisee, kilisee kulkuset....

Ristipistoilijat viettävät heinäkuussa joulua kun lehtiin ilmestyy Chrismas in July-malleja. Olen aina ihmetellyt kuinka kukaan voi tehdä joulukoristeita keskikesällä. Virkkaus sen sijaan on kivaa kesähommaa ja hupsista, nyt olen huomannut virkanneeni erittäin jouluisen liinan.

Siis jälleen selätetty yksi kesken ollut työ, virkkauslankaa kului tähän 75g. Liinasta tuli yllättävän iso ja noiden sydänten yhdistäminen tähteen oli yllättävän vaikeaa. Saa kelvata näin... Ja kun yksi työ on tehty valmiiksi sain luvan aloittaa seuraavan uuden. Siis jotain syksyistä tilalle!

Teen vihdoin paria tälle pari vuotta sitten virkatulle lehdelle.Käsiala on muuttunut, joten jännityksellä katsotaan saanko uuden lehden tehtyä. Lankaa ei ole kuin yksi kerä ja se menee ihan kokonaan tuohon lehteen. Saas nähdä.


Näin syksylläkin pitää jo ajatella tulevaa kevättä. Siispä asensimme talon seinään uuden linnunpöntön, mallia pikkuvarpunen. Pönttö on juniorin ja vaarin kesälomapuuhana kokoama, minun maalamani ja miehen kiinnittämä, yhteistyö kunniaan! Saas nähdä tuleeko pönttöön asukkaita ensi keväänä. 

Ihanaa syksyn jatkoa, tässä vielä kuva mun tän kesäsistä pikku auringonkukista... Ja olenhan minä itsekin siellä seassa ;)

9 kommenttia:

 1. Oioi, liinasta tuli tosi hieno, vaikka en voi olla näkemättä siinä niitä... kulkusia... Pian saakin jo aloittaa jouluvalmistelut ja odotella joulupukkia ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa komeita auringonkukkia.
  Nätti pari tulee, kun saat toisen syksyisen lehden valmiiksi. Virkkaus on taito, jota ei ole tullut opeteltua, kiinteitä silmukoita osaan toki tehdä. Pitäis vaan opetella...

  VastaaPoista
 3. Komeita auringonkukkia. Meidän auringonkukkamme joutuivat - yllätys yllätys - kauriiden syömiksi :/

  Täytyyhän sinulla olla liinoja joka vuodenajalle, kun on ristipistojakin. Kesäliinaksi voisitkin tehdä auringonkukkaliinan :)

  VastaaPoista
 4. A jo kiteyttikin enimmät aatokset... :D Mitäs meinasit noista syyslehdistä tehdä?

  VastaaPoista
 5. Söde hima tirpille:)
  Missäs ton lehden ohje olikaan? Tuommoiseen vois tuhota pari lankaa. Mikä se muuten on? Käykö patalapuksi?

  VastaaPoista
 6. Voi,miten hienoja pöytäliinoja oletkaan virkannut ,nuo syyslehdet on ihan huiput en oo ikinä ennen nähnyt :)

  Kristiina tyttöni on aloittanut syysneuleiden teon,ihan ekana puikoille meni Novita Crystal (helmenharmaa) ,siitä tulee teinin muodissa oleva "tuubihuivi".
  Seuraavaksi on sukkien vuoro ,vaikka niiden
  "Menitan sinisten" :) :)

  Keksin lehden lyhenteen ihan itse kun en viitinyt toistaa sen pitkää nimeä :) :)

  Ihanat auringonkukat!
  Mitä Sinä nyt pistelet? Onko neule suunnitelmia ?

  VastaaPoista
 7. Kristiinan kommenttia ei voi ylittää; Söde hima tirpille ;D;D
  Missäs Virpi luuraa eli komeita auringonkukkia!

  VastaaPoista
 8. It's finished! And it looks beautiful.

  VastaaPoista
 9. Christmas in July on täkäläinen (en nyt tiedä keksintö, mutta laajalle levinnyt tapa), koska jouluhan on keskitalven juhla, ja täällä se keskitalvi on heinäkuussa.

  VastaaPoista