torstai 27. syyskuuta 2012

Pettymyssukat

Sain kerän 7-veikan väriä pöllö ja aloin neuloa niistä miehelle sukkia. En taaskaan aloittaessa muistanut, että 150g:n kerä todellakin riittää mun käsialalla miesten koon sukkapariin. Tein varsiin lisäraidoitusta Jannella ja lopputulos on karmea.

Lankaa kului vain 145g, eli kyllä se yksi kerä olis riittäny. En vaan todellakaan laiskana noita pura. Ehkä annan ne iskälle ja teen sitten ne lahjaksi aiotut uudestaan  ja uudesta kerästä. Sitte pitää ehkä vaan käydä lankakaupassa.

Puikoilla on sukat kokoa nainen itävaltalaislangasta. Kivat värisävyt, mutta kerästä löytyi jo yksi solmu. Argh ja raidoitus jatkui tietysti väärästä kohdasta...Samassa kuvassa myös aktiivisesti kesken oleva rp-työ.
Neleltä peritty Lakshmihan se siinä saa muotoaan. Intialainen pakkaus, jossa on jotkut intialaiset langat. Todella lyhyillä langoilla pitää ommella kun lanka on niin heikkotasoista. Mutta kyllä tämäkin valmistuu.  Ostoksia on tullut tehtyä.

Pari lehteä Macramesta. Paljon ihania malleja, kunhan vaan saisin joskus aikaa ostettua...

7 kommenttia:

 1. Ei ole karmeat sukat :) Ja yhtä hyvin lämmittävät vaikka neuloja ei täysin tyytyväinen niiden ulkonäköön olisikaan.
  Mullekin on tulossa tuo joulukoristelehti, tuskin maltan odottaa että pääsee sohvan nurkkaan selailemaan...

  VastaaPoista
 2. Kiva väri tuossa Pöllö-langassa ja sukat on ihan jees:)
  Minulla on viime vuotinen JCS:n joululehti nykäsemättä, kun tilasin sen vasta Violariumin loppuunmyynnistä, joten jätän suosiolla väliin tämänvuotisen.

  VastaaPoista
 3. Kun aloittaa sukat kärjestä jne ;)

  Kyllä ne vähemmän neulojan silmää miellyttävät sukatkin jalkoja lämmittävät.

  Pikaista paranemista, jäin vihdoinkin kotiin sairastamaan, josko sitten toipuisi.

  VastaaPoista
 4. Mikäs marginaaliharppu sitä muka ollaan kun seiska veikkaa neuloskellaan?? ;D Pikkasen alko kiehuttaa se Yhteishyvän juttu, tänään sain lehden käsiini...

  VastaaPoista
 5. Niinhän sitä itse on kriittisin arvostelija omille töilleen... Ihan hyvät sukat!
  Voi ei, ristipistolehti täynnä jouluaiheita... Mut just niin jotta mistä sitä aikaa saa ostaa lisää?

  VastaaPoista
 6. Minusta nuo on aivan kelpo-sukat ,jos et oisi mitään sanonut olisin vaan katsonut että -jaahas,miehekkäät ruskeasävyiset Villasukathan ne siinä !!!
  :D

  Punasävyiset "tyttösukat" ovat ah-niin lämpimän näköiset-kyllä villasukat on asia joka tekee pienen ihmisen onnelliseksi ! :)
  Minulla on jalassa Mummin Nallesta tikkuamat ja kyllä-ne ovat vaaleanpunaiset !

  VastaaPoista
 7. Sas muuta, nuo lehdet ovat tosiaan täynnä kaikkea houkuttavaa! (Mulla on hankittuna samanmoiset :D.) Sun miestenkoon sukka on varmaan aika paljon isompi kuin mun, kun tuo kerä ei riitä. Mutta meidän miehet ovatkin aika pienijalkaisia (n. kokoa 42, ja vielä kapea jalkaterä).

  VastaaPoista