lauantai 8. tammikuuta 2011

Hassutukset 6 ja 7

Loppiaisen kunniaksi kun kuusikin oli kannettu jo keskiviikkona neulasia myöten pihalle aloitin vielä yhden jouluisen mallin, elikkä tälläinen tonttutrio tulee pienten seinävaatteiden jouluteemaksi.

Ja pienten seinävaatteiden teemasta puuttuu myös talvi, joka on siis tämä lintuaiheinen tekele. Sitä olen ehtinyt aloittaa vain himpun verran.

Täällä on satanut vettä ja lunta tänään joten nyt pihalle lumitöihin. Toivottavasti talvi ei ihan vielä ole ohi. Kyl olis kiva jos lumikelit jatkuis viel ainakin helmikuun loppuun. Sit maaliskuussa saakin jo tulla kevät!

3 kommenttia:

 1. Nämä ovat kyllä kauniin värisiä molemmat, varsinkin nuo linnut ovat vallan ihanat. (Rakastan lintuja!)

  Meillä on sentään vielä 8 astetta pakkasta, mutta huomiseksi luvattiin tihkusadetta. Liukasta siis ainakin tulee...

  (Ja siitä hevosenpotkusta vielä: En kyllä millään käsitä, miksi tätösen piti autonsa siihen väliin ängetä! Näkihän sen, hyvänen aika, että hevonen oli levoton ja veti koko ajan poikittain tiellä... Epäilinkin, tokko oli paikallisia. Täällähän on tosiaan suurinpiirtein joka toisessa talossa hevosia, ja me paikalliset olemme oppineet hidastamaan ennen hepan ohitusta ja välttelemään äkkinäisiä liikkeitä.)

  VastaaPoista
 2. Kivoja joulujuttuja! Huomasin just, että minulla ei ole yhtään oikeasti jouluista juttua listallani, tosin se verho kuistille on vähän sellainen... Pitäisiköhän vielä vaihtaa joku malli :D

  VastaaPoista
 3. Kauniita aiheita jälleen kerran, minun pitäisi vielä valita tämänpäiväinen aihe, katsotaan mikä tällä kertaa inspiroi :) Pitäisiköhän uskaltaa avata toi kapiokirstu...

  VastaaPoista