keskiviikko 5. tammikuuta 2011

RPH 5

Meillä on tänään siivouspäivä. Ja juuri siitä syystä olen koneella heti aamuvarhaisella! Aloittelin tämän päivän hassutuksen aamulla kun odottelin pojan heräämistä. Syksyisessä kellotaulussa on punainen tupa ja perunamaa lienee tuon omenapuun vieressä...

Selailin eilen rp-lehtiäni ja siellä oli hauska lausahdus; kotityöt ovat niille jotka eivät osaa pistellä. Sopis tänne meille.... Kai se on lähdettävä hommiin, joulu ulos ja uusi vuosi sisään....

7 kommenttia:

 1. Sinulla on tosi kivoja aloituksia täällä; vuodenaikojakin löytyy jo useampia!

  Vai ettei hevosia tarvitse pelätä? No ei kai semmoisen, joka on niihin tottunut... Nuo kyseiset hummat, jotka olivat täällä karanneet, olivat olleet muuten puoli vuorokautta karkuteillä. Jos huhupuheet paikkansa pitävät, olivat oman talon koiran säikyttämiä.
  Olivat mm. tallanneet yhden pihan ihan puuroksi juostessaan. Onneksi nyt oli sentään talvi ja hanget, joten pihat eivät niin paljon houkutelleet.
  Kyllä ne selvästi aika säikähtäneiltä näyttivät, ja yksi ei suostunut loppujenlopuksikaan kotiintalutettavaksi, vaan piti kärryssä viedä. (Se hummaparka pelästyi myös ohiajavaa autoa - täytyiköhän senkin peltilootan siihen väliin väkisin ängetä? - ja potkaistakopsautti sitä kylkeen...)

  VastaaPoista
 2. Kivoja hassutustöitä olet aloittanut!! Tsemppiä pistelyyn :)

  VastaaPoista
 3. Mä sitten tykkään kaikista talo-malleista,punainen tupasi on niin lämpimän värinen.
  Ihana tuo portti myös kuin pitsiä nuo kaaret.

  VastaaPoista
 4. Minun mottoni on aikalailla vastaava: "The only place where housework comes before needlework is in the dictionary". Taitaa olla Mary Kurtzin lausahdus.
  Kateellisena katselen noita ristipistoilujasi. Pengoin pyhinä laatikoitani, ja sieltä löytyi toinenkin kymmenen vuoden takainen ristipistoufo. Tosin aika helposti lopeteltava sellainen, pitää vaan ottaa työn alle. Näkymisiin!

  VastaaPoista
 5. Leppoisia pistelyhetkiä ja idearikasta alkanutta vuotta toivottelee Hilima

  VastaaPoista