sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Museotapaaminen

Käytiin neuleystävien kanssa Kansallismuseon nukekotinäyttelyssä. Aivan ihana näyttely, kyllä jotkut on taitavia rakentamaan kaikkea itse. Museokaupasta ostin asiaan kuuluvan opuksen.

Pikaselailulla kirja näyttää varsin asialliselta. Haaveena mulla on ollut jo parikymmentä vuotta saada äiskälle ja iskälle seinät makkariin,

sekä lapsille oma huone,

ja tehdä täydellinen kylppäriremontti, sillä nämä kalusteet ovat jo todella kulahtaneessa kunnossa.

Ehkä sitten joskus.... Kun lankavarasto on ensin supistunut ja ristipistovarasto pienentynyt... Lankavaraston supistumisesta on toiveita. Pääsin eteenpäin silkkialpakka-jakussa... Ja tänään sain aloitettua kansallismuseon kahvilassa toisenkin uuden neuleen itselleni silkkialpakkalangasta. Tammikuussahan neulotaan vain itselle!

2 kommenttia:

  1. Kauniita käsitöitä olet tehnyt, niitä on kiva katsella! Nukkekodit ovat kyllä tosi ihania ja kirja on varmastikin tosi hyödyllinen:)
    Hyvää alkuviikkoa sinulle!

    Terveisin Ruusunpuna

    VastaaPoista
  2. Iih, mulla on joskus muinoin ollut tuommoinen samanlainen turkoosinvärinen nukkekodinkalusto, ja kylppärisettikin näyttää etäisesti tutulta!!! Oli hauska nähdä, minäkin sitten hoksasin kotona missä sytomyssyni mallineule oli mennyt pieleen. Saa kelvata, joskaan ei näytä ihan siltä kuin piti. Pakko on siis vielä tehdä samalla ohjeella toinen ja tällä kerralla oikein. Kannattaisi vissiin lukea ohje hieman paremmin ja myös verrata omaa tekelettä kuvaan hieman aikaisemmassa vaiheessa kuin suunnilleen päättelyssä :(

    VastaaPoista