lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet

Tänään starttasi RistipistoHassutus2011. Tarkoituksena on aloittaa tammikuun 15 ensimmäisen päivän aikana jokaisen uusi rp-työ ja saada  ne loppuun vuoden loppuun mennessä. Näen tässä loistavan mahdollisuuden tehdä valmiiksi ne kauan aikaa sitten suunnitellut vuodenaikaprojektit. Tässäpä esittelen mitä olen hassutukseen valinnut:

Nämä ovat miniseinävaatteita, kevät on jo valmiina, nyt teen tästä uusia, jotka voi vaihtaa vuodenajan vaihtuessa kevään tilalle, siis kesä-, syksy-, talvi- ja jouluaiheet.
Tässä kello, johon kirjotaan jokaiselle vuodenajalle sopiva kirjomus, eli neljä työtä lisää.

Eteisessä on vuodeajanmukaan vaihtuva työ esillä, joista on jo kesä ja talvi valmiina. Tässä siihen sarjaan syksy ja kevät. Tuon kevään haluaisin saada valmiiksi jo täksi kevääksi.
Nämä taulut tulevat niinikään vuodenaikojen mukaan seinällä vaihtuvaan keittiössä sijaistsevaan kohtaan, markkeeraavat syksyä eli sadonkorjuuaikaa.

Lopuksi vielä jotain muuta, eli Puutarhatuoli, Tournicottonin ilmaismalli ja pieni Puikkikselta syksyllä saatu kirjontakaappi. Ja näistä töistä valitsin aloitukseksi jouluisen kirjontakaapin.
Järjestelin langat oikein hienosti ja pistelin muutaman piston. Ihanaa, tämä valmistuu takuuvarmasti ensi jouluksi!

Sitten ne kaksi muuta UFOa, jotka ajattelin saada valmiiksi tämän vuoden puolella.


Eli neulavihko keväisellä mallilla, aloitettu viime keväänä ja jatkettu kesällä, jäi kesken kun tuli syksy ja syystyöt... Sekä kolmisen vuotta tekeillä ollut jakku Bambusta (virkattu, siksi ei meinaa valmistua).

Ja lopuksi se mullistava uutinen lankavarastostani. Nyt se on käyty tarkkaan läpi ja tulos oli 47 kg 290g! Ja hähää, tämä on 20 g vähemmän kuin korkein luku, jonka mainitsin edellisessä blogissani elokuussa. Siitä kuinka paljon minulla oli lankaa tasan vuosi sitten ei ole hajuakaan, koska tein kunnolliset laskelmat vasta keväällä.... Luulisin, että minulla menee aika monta vuotta tämän lankavuoren tuhoamiseen.....

5 kommenttia:

 1. Jos minulta loppuu lanka kesken kun kaupat ovat kiinni, voinkin kääntyä sinun puoleesi :D. Melkoisen huima lankavarasto, täytyy myöntää!

  Vai ristipistohullutus... etpä ainakaan joudu miettimään miten vapaa-aikasi käyttäisit ;).

  VastaaPoista
 2. Hui. Vieläkin kaappi täynnä viimekesäisiä KYHäelmiä, puhumattakaan siitä paljonpuhutusta 11v kesken olleesta ristipistotyöstä, ei tulisi mieleenkään lähteä moiseen. Onnea matkaan :D

  VastaaPoista
 3. Oijoi, mä joudun siis säästelemään sitä mun ainutta oranssinpunasta vironvillakerää, et on edes jotain kivaa väriä tarjolla rva Huopatossuselle jos siellä lanka loppuu kesken....

  VastaaPoista
 4. Oi ku ihania pistelyitä aloittelet. Toivoa sopii, että sitt valmistuvat kanss;)
  Ajattelin täss ruveta punnitsemaan lankavarastoani. On mulla tilasto mutta se taitaa olla vähän pielessä kun jossain vaiheessa vuotta sähläsin sen kanssa. Vaan ei mulla paljoa lankaa ole suhun verrattuna.
  Ai että on kiva kun muutit blogin tänne niin voi kommentoidakin ja tänne tuleminenkin on helpompaa. Ihan pöljä systeemi se N-blogi ku ei saa edes kommentoida. . . .

  VastaaPoista
 5. Kivat kellot http://www.seinakellot.eu/

  VastaaPoista