lauantai 20. marraskuuta 2010

Messutuliaiaset

No nyt on käyty SIELLÄ. Siis Tampereen Kädentaidot-messuilla..... Ja olihan ne messut jotain sellaista, mistä olin kuullutkin... Onneksi Hoo evästi reissua varten että kannattaa ottaa reilu matkabudjetti.... Jooh, pitemmittä puheitta... Ensin käväisimme Violariumin ständillä....


Kuva otettu ja julkaistu Lennun luvalla. Ihania kankaita ja malleja pilvin pimein! Ja ne nauhat... Kyllä on jo ajatuksia siitä mitä näistä tulee!

Sitten kolusin usemammankin kangaskaupan tilkkuaarteita. Tarttui mukaan aika paljon kaikkea viimeistelyyn sopivaa kangasta. Tälläisistä onkin ollut ihan huutava pula.

Modan tilaus loppui juuri ja ajattelin jo hetken, etten tuota lehteä enää tilaa, mutta messuilla sitten oli hyvä tarjous ja kauheasti kylkiäisiä.... Bambupuikot  vaikuttaa ihan ok:lta, saa nyt nähdä miten kestävät käytössä. Kitten Mohairista tullee jokin huivi.

Lankaa ei pitänyt ostaa ollenkaan, mutta en voinut kävellä ohi Titityyn puodista hiplaamatta ihanaa neuletta, joka oli tehty tälläisestä silkkimerinosta.... Harmi ettei langan pehmeys tule esiin tietokoneen ruudulta...

Jotain valmiiksi tehtyä käsityötä piti myös ostaa, nimittäin maailman parhaat nahkahansikkaat Liisa Sausolta. Edelliset tälläiset on käytetty lähes puhki, ikää niillä on noin 10 vuotta, oli jo aika ostaa uudet. Samalla ostin laatuhanskat pojalle, joka ihastuikin niihin ikihyviksi! Voin muuten suositella. Ovat kalliit, mutta hintansa väärtit. Nämä kädessä hyppään kylmemmällä ilmalla myös Silvertin selkään, eikä sormet palele!


Lopulta sorruin ostamaan myös lankamaailman Mersun. Kerän Noron sukkalankaa. Pakko kai sitä on kokeilla kun kaikki siitä niin paljon kirjottaa. Hinta oli karsea (18 euroa!!!!!), mutta kokeillaan nyt yhdet sukat. Väri ainakin on kaunis.

Ja lopuksi Hoon meidän perheen Navigaattorille (eli miehelleni) kiitokseksi ostama sukkalankakerä, jonka minä saan neuloa rakkaimpani varpaiden suojaksi. Sillä ilman Navigaattoria kolme himoneulojaa olisi ajellut ympäri Tamperetta vielä tovin jos toisenkin ja Pirkkahallin löytyminen olisi ollut ihan sattuman varassa....

Suurkiitokset Seijalle ja Hoolle matkaseurasta, Seijalle myös lounaasta ja Hoolle "lankakerästä, jota neulotaan hammastikuilla"..... Kivaa oli ja ensi vuonna seikkailemme ehkä uudelleen....

7 kommenttia:

  1. Wau,sä oot tosi nopea bloginpäivittäjä. Minä oon vielä ihan messukoomassa. Omaa saalistani oon silitellyt ja sukkakirjaa selannut.

    Kiitos kyydistä ja seurasta. Ensi vuonna taas uudestaan ja ehkä(!) jopa eksymättä perille.

    Toivottavasti et tule kipeäksi alkavasta nuhasta huolimatta.

    VastaaPoista
  2. Mukava saalis näyttää tarttuneen mukaasi :).

    Vai Pirkkahallissa ne messut järjestettiin. Minulle se on koiranäyttelypaikka :D.

    VastaaPoista
  3. Ihana Noro-kerä! Minä olen pitkän aikaa ihmetellyt noiden suosiota, mutta joku taika niissä kuitenkin on. Minäkin alan nimittäin hiljalleen sortua: eilenkin melkein jäi jokunen kerä käteen Kirkkonummen Mamman tuvasta, mutta vielä itsekuri piti. Siellä oli nimittäin erittäin kaunis jakku Norosta tehtynä.

    Ja nuo tilkkutöihin hankkimasi joulukankaat saavat kyllä sormet syyhyämään :)

    VastaaPoista
  4. Reissu tehty ja kaupunki nähty sinullakin,oli tuo messsupäivä kyllä hienoja toipumiseen menee hetki.
    Mulla oli olo kuin tätien karkkikaupassa tai puuhamaassa :D

    Kiva katsoa blogeista mitä muut ovat messuilta löytäneet,noita viimistely-kankaitakin oli niin valtavat valikoimat että varmasti jokaiseen makuun ja tyyliin sopivia löytyi.
    Ajatella että mekin on käyty ihan samoissa tilkku-kaupoissa muttei ostettu yhtään samaa kangaspalaa..
    Noro-lanka on varmasti ihanaa-kyllä joskus voi
    itelleen suoda vähän ylellisyyttäkin.

    VastaaPoista
  5. Huh-huh mitkä ostokset, kauniita kaikki. Mitähän voi tehdä saksenkuvaisella nauhalla? Hienoja kankaita, pistely- ja ne viimeistelyt. Eka kerta kun kuulen viimeistelykankaasta!? Noissahan on ihan oikeita kuvia yms ideaa, mun käsitys viimeistelystä olis joku kaitalekangas johonkin reunaan tms. Mä siis olen ihan pihalla näistä jutuista. Ehkä mä en voikaan siirtyä kirjontaan kun en mitään tiedä;)
    Onneks en Treelle lähtenyt, olis menny kaikki rahat kaikkeen kauniiseen. ELMAssa sitten ostan jotain hyvää syötävää ja EHKÄ jotain kässäjuttua. Kunhan en alpakoita sorru hankkimaan;)

    VastaaPoista
  6. Ihania ostoksia - ja paljon! Minä en omiani pääse esittelemään, kun jostain syystä en saa enää lisättyä mitään kuvia yhteenkään blogeistani saatika sivupalkissa olevia juttuja päivittämään.

    VastaaPoista
  7. Heh Kristiina! Mun täytyy joskus ottaa mukaan valmiita töitä mis on viimeistelykankaita käytetty ni näet sitte!

    VastaaPoista