keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Osani lohtupeitosta

Ristipistopiireistä tutun Piken suunnalta kuului ikäviä uutisia alkuvuodesta. Kirsi ja Minna ideoivat lohtupeiton ja minäkin sain siihen kutsun mukaan pistelemään sydäntä. Omasta osastani tuli tälläinen:

ja koko peitto näyttää näin ihanalle (kuvasi Kirsi).

Pike sai peiton tänään. Kirsi keräsi sydämet kasaan ja ompeli peiton, se on aivan ihana. Kaunnisti viimeistelty, kiitokset Kirsille isosta työstä. Iso halaus Pikelle.

4 kommenttia:

 1. Yhteistyönä on syntynyt kaunis peitto. Tuo lämmittää varmasti saajaa sekä henkisesti että fyysisesti.

  VastaaPoista
 2. Sievä tuo sydän jonka teit,peitto kuljetti mukanaan ystävyytä ja välittämistä :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis sydän, kiva kun lähdit mukaan. Olen todella ilahtunut siitä, miten nopeasti tämä peitto saatiin tehtyä! Taisi olla torstai-ilta kun Minnan kanssa juteltiin, että jotain halutaan tehdä ja Minna soitti Kirsille ideasta ja sitten olikin jo viikon päästä Pikellä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä Kahvikassista. Se on kyll mainio.
  On mulla ollut pitkälti yli 20 kiloa lankaa mutta nyt on jo paljon vähemmän kun en viime vuonnakaan ostanut mitään ylimääräistä herkkua. Muistaakseni nyt on jotain 8 kiloa. Mulla on kyllä aika paljon niitä virkkauslankoja, joita ei voikaan silleen loppuun käyttää tai jämälangoiksi sanoa. Eli ne on ihan käyttölankaa viimesenttiin asti kunhan vaan ehti niitäkin käyttämään. Neuleliinaa himottais taas tehdä mutta mihin tämä aika menee??

  VastaaPoista