sunnuntai 9. tammikuuta 2011

RPH 9

Sateinen sunnuntai. Siis ihan kauheeta!Vettä satanu koko päivän. Toivottavasti tämä on nyt vain jotain ohimenevää ja kohta saadaan taas nauttia kunnollisesta talvesta. Päivää piristääkseni valitsin työlistaltani sen kaikkein kesäisimmän ja makeimman mallin. Mansikat.

Tähän pisteeseen pääsin ja ajattelin ottaa valokuvan. Kuvatessa huomasin harmikseni, että pistelemäni nauha on ollut väärin päin. Pistelin siis nauhan nurjalle puolelle.... Purkuun meni! Eikä piristänyt päivää yhtään!!!!

6 kommenttia:

 1. Voi harmi, sateinen päivä ja pistely nurjalle puolelle eivät ole omiaan piristämään päivää :(.

  Meillä on vielä tänään nautittu pulkkamäestä, joka sulaa kovaa vauhtia.

  VastaaPoista
 2. No voi,olipas harmi..
  Toisaalta jos väkisin nyt haluaa etsiä tuosta jotain positiivista niin mua lohdutti huomata että muillekin sattuu tuollaista.
  Tämänpäiväisen nro.9 työni aloin alusta ainakin neljä ( 4! ) kertaa koska en saanut keskelle tulevaa erikoispistoa
  (oiskohan linnunsilmä tms..)oikein ja siten sen ympärille tulevat ristipistot tulee väärään kohtaan.
  No,tässä aloitus nelosessa jää edelleen yksi lanka keskimmäisen piston viereen näkyviin mutta onneksi siihen tulee helmet päälle joten eiköhän ne sinne peity :D

  VastaaPoista
 3. No voi kehna! Onneksi et ollut vielä kauhesti kerinnyt pistelemään...mut ketuttaa takuulla silti! Kiva että löysit uudenkin blogini ;)

  VastaaPoista
 4. Oi voi, purkaminen on aina inhottavaa...

  Ai sielläkö sataa vettä? Meillä on tullut lunta koko päivän, tosin plussan puolella oli tuossa myöhään illalla kun kävin pihan kolaamassa. Että ei kaukana ollut siitä vesisateesta täälläkään.

  VastaaPoista
 5. Nami, mansikoita. Kesää kohti mennään :)

  VastaaPoista
 6. Kurjaakin kurjempaa tuo. Minä taasen takkusin 7. päivän pupun kanssa. Kun on yksivärinen malli ja helppo, niin sitä jotenkin suhtautuu huolimattomasti ja niinpä tein koko ajan virheitä... Mutta uusin rph-työsihän näyttää tosiaan kivalta - ja haastavalta!

  VastaaPoista