sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Sydämet osa 2 ja RPH 2

Pistelin Susannen ruusukankaan valmiiksi ja koskapa en ole Mialta saanut tekstiviesteihin vastausta niin pistelin hänen osansa uudesta sydän rr:stä. Tässä on nyt pistelty useammasta lehdestä ja suunnilleen kaikki jouluiset sydämet mitä mun lehtivalikoimasta löytyy....

Kauheasti tähän meni aikaa, mutta nyt se on tehty. Ja kyllä siitä tulee ihana! On mulla ainakin hyvä mieli kun saadaan Susannellekin rr postissa hukkuneen tilalle. Kangas lähtee sitten Pikelle seuraavaksi.

RPH 2 on talvinen kirjomus kellotauluun.

Tämän haluaisin pian valmiiksi niin saisin kellon käyttöön. Outoa pistellä taas aidalle kun pistelin tuota pellavaa niin hartaasti. Pellavalle pistelystä tulee kyllä kauniimpaa jälkeä, mutta en viitsi näitä kankaita vaihdella vaan pistelen nämä ostamani mallit aidalle kun se kangas on niissä valmiina. Mutta kyllä tämä siltä alkaa tuntumaan, että minäkin siirryn jatkossa pistelemään enemmän pellavalle tai muulle vastaavalle kankaalle ja jää aida vähemmälle.
Lankavaraston supistminen on alkanut; neulon itselleni (nyt vietetään Neulomossa "Neulon vain itselleni"-kuukautta) sukkia Regia Cottonista.
Lopuksi vielä kunttilätaideteos.

5 kommenttia:

 1. Ihana talvinen kellotaulupistely, niin tunnelmallinen, tykkään!
  Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienosti teit toisetkin sydämet. Joko sydän teema pursuaa korvista ulos ;) ? Pitänee munkin kuvata toinen hassutus blogiin, sain sen aloitettua ja palasin ekan pariin, sain mokat purettua ja takaisin sorvin ääreen...

  VastaaPoista
 3. On siinä sydämiä kerrakseen :D. Molemmista tulee varmaan upeita kun valmistuvat.

  Minulla on vieläkin menossa "neulon vain omista varastoistani" -kuukausi ;). Saas nähdä milloin itsekuri pettää...

  VastaaPoista
 4. Tosi ihania töitä olet valinnut. Tykkään kovasti näistä kellon vaihtuvista vuodenajoista =)

  VastaaPoista
 5. Sydän RR näyttää tosi hienolta. Kurjaa, että joudutte pistelemään toiseen kertaan :(

  VastaaPoista