maanantai 11. huhtikuuta 2011

Sitten ne hankinnat, arpajaisvoitot ja muut ihanuudet

Ristisviikonlopun selostus senkun jatkuu. Viikonlopun teemana oli viimeistely ja Lennu oli koonnut meille näin ihanan paketin, joka löytyi sängyn päältä omasta huoneesta.

Kolme ihanaa mallia pisteltäväksi, lankaa, pistelykangasta, viimeitelykangasta, nauhoja... Unohtamatta että suurin osa vaihdoistamme kulkee postitse. Noita "Ihania Pistoja"-tarroja voi kukin liimailla mieleisiinsä paikkoihin. Kiitos Lennu! Kuten jo tapaamisessa sanoin, tämä paketti oli mahtava!

Violariumista saattoi tehdä ennakkotilauksen, eli kun tilasi tavarat valmiiksi niin Lennu toi ne suoraan tapaamiseen. Olin luvannut itselleni synttärilahjaksi tilauksen Violariumista, joten sain lauantaina ihanan kasan nappeja, malleja, vetoketjuja, nauhaa ja lankaa sekä söpön sydänrasian. Kyllä on ihanaa täyttää vuosia!

Ja sitten vielä ne ostokset.

Vaikka ostospöytä oli aivan meidän(kin) pöydän vieressä niin maltoin mieleni ja tein kerralla ostokseni. Ja erityisesti niitä Ritvan puutuneita jalkoja ajatellen ostin pois painamasta pari mallikirjaa, kaksi lehteä, Atalien lankaa, norsunappeja (lohdutukseksi, koska lampaat oli loppu...) ja vähän lisää nauhaa... Kyllä näistä nyt kelpaa askarrella. Kolmas lehti on arpajaisvoitto. Olin siis kaikista vastoinkäymisistä huolimatta niin onnekas, että voitin arvonnassa lehden! Kiitos Lennu tästäkin. Lizzie Kate-malleista kiitos ja kumarrus Pikelle, joka jakoi (!!!!) niitä kaikille halukkaille.

Ja hyviä kuvia tapaamisen osallistujien pikku näyttelyistä on Outin blogissa, käykääpä kurkkimassa jos kiinnostaa.

Tarjan kanssa kotimatkalla arvoimme onkohan kevät tullut kotipihalle kun sää oli ihanan aurinkoinen. Voin vakuuttaa, että KESÄ on tullut. Tälläinen näky minua odotti kun kurvasin autolla pihaan:

Olen kuullut sanonnan kesä ja kärpäset. Meillä se kuuluu; kesä ja grilli. Eli grillikausi on avattu vanhalla hiiligrillillä, vaikka mies kaasugrillistä haaveileekin.....

4 kommenttia:

  1. Oh, ihanat ja upeat hankinnat sulla on. Neulojat ei ehdi neulelehdistä kaikkia malleja neuloa mutta Ihan Satavarmaa on, että pistelijä ei ikinä, ei varmasti, ehdi kaikkia pistelymallejaan pistellä. Sulla niitä ainakin riittää. . .
    Mutta: malleja on kiva katsella ja haaveilla tekevänsä tuon ja tuon ja .. ja ..
    Eiks kesä oo sitt vasta ku kajakki on vesilä ja Sinä kyydissä;)

    VastaaPoista
  2. Hienolta näyttävät ristipistohankintasi, vaikken niistä mitään ymmärräkään :D.

    Kyllä kannattaa hankkia kaasugrilli, jos vähänkin enemmän grillaa. Riittävän isolla kaasugrillillä voi tehdä koko perheen aterian.

    VastaaPoista
  3. Vau, enpäs tajunnutkaan, että ostit noin ison kasan! Kiva ajatus kyllä tuo oma synttärilahja. Oli kiva nähdä ja onneksi pääsit mukaan heti lauantaiaamusta kuitenkin. Nähdään!

    VastaaPoista
  4. Hei, etpäs jäänyt pekkaa pahemmaksi ostoksinesi :D. - Mutta kuule, arvaas mitä, minä sain vielä eilen lahjakortin Violariumiin, ja arvaapas vielä, kauanko meni aikaa sen kuluttamiseen? Olisikohan tuommoinen tunnin verran. Vaikka just olin tehnyt 3 pvää ostoksia! Ja kyllä sinne hyllylle jäi vielä yhtä jos toista tulevaisuudenkin varalle :D.
    Ihanan keväinen setti tuo tuossa ylemmässä postauksessa. (Ja ihailuni grillikauden avauksesta. Meidän tiileistä kyhätty grilli"kasamme" ei vielä ole täysin paljastunut lumen alta, joten vielä täytyy odottaa :).

    VastaaPoista