perjantai 14. lokakuuta 2011

Keskeneräisyyksiä

Mihin se aika oikein katoaa? Joskus tuntuu ettei saa mitään valmista aikaan. Ristipistotaulu on melkein valmis. Jälkipistot jo innoissani aloitin ja nyt huomasin, että muutama lehti on vielä vähän kesken.

Neulerintamallakaan ei sen kummempaa, kesken on sukat 7 veikasta. No, onhan tuo konttineule aika hidasta neuloa.

Mutta kasvihuone on valmisteltu talveen. Pelargonit on kannettu sisään suojaan ensi yönä uhkaavalta pakkaselta. Ja meidän nikkari on nikkaroinut tänään kasvivaloja kattoon "viileään huoneeseen". Ja minä olen ylittänyt tänään 65 cm korkean esteen, yhdessä hevosen kanssa toki. Otetaan siis rennosti. Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. 65 cm! Vau! Itse en uskaltaisi edes 10 cm ylitystä hepalla :-). Ihanan nostalginen tuo ristipistotaulu. ...olen kanssasi samaa mieltä, että mihin se aika rientää... enimmäkseen hyviin juttuihin kuitenkin :-).

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat on tulossa :) Vastaavanlaiset lämmittivät eilen minun varpaitani. Jonkinlainen kasvivalo pitäisi hankkia. Kirkasvalolamppu ihmisiä varten on jo otettu esiin.

  VastaaPoista
 3. Hyvinhän nuo sukat on edistyneet ja niistä tulee niin hienot!

  VastaaPoista
 4. Hieno ristipistotaulu ja jänskät sukat.

  VastaaPoista
 5. Ihana ristipistotaulu! Täällä ei käsityöt paljon etene, ensin aloitti sairastelun äitini, sitten poika ja perässä allekirjoittanut itse. Ei nyt jaksa ei. Onneksi kuumeisenakin voi viihdyttää itseään lukemalla toisten aikaansaannoksista :)

  VastaaPoista
 6. Yli esteiden sitä vaan lennellään. :) Hienosti etenee sukatkin, mulla ei riitä kärsivällisyys tuon konttineuleen opetteluun...

  VastaaPoista
 7. Onnittelut hypystä! Pian sut varmaan nähdään jossain kilpailussa hyppelemässä;)
  Käypäs Tintin luomukset -blogissa katsomassa hienoja pistelyitä Jerseyn saarelta.

  VastaaPoista