keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Seeprasääret

Mä olen siis innostunut pyöräilemään, koska keksin, että se on mielekäs ja helppo sekä taloudellinen ja ekologinen tapa kerätä lisää peruskuntoa ratsastusta varten. Ja nyt on ollu upea syksy pyöräillä. Paitsi, että mun nilkat palelee viileässä. Siispä säärystimiä neulomaan... Syntyi sitten tälläset seepraraidalliset säärenlämittäjät.

Lankana on Ali-Ollin alpakkatilan mustaa lankaa ja tuo vaalea on samasta paikasta ostettua perulaista La Alpacaa. Ja ovat sitten lämpimät. Ja lankaa kuluin 140 g. Eli olen vielä piirun verran yli 45 kg:ssa lankavarastoni kanssa... Mutta kohta, aivan kohta olen päässyt lankavaraston suhteen siihen parhaaseen tilanteeseen, joka oli joskus keväällä ennen Tallinnan matkaa... Enpä tosin ole neulonyt niitä sen matkan tuliaisia, mutta neulonut kumminkin... Ja pyöräilyinniosta (ja ratsastus...) johtuen neulomiset ja ristipistoilut on jääny vähemmälle, mutta neuloja on vissiin kutistunu tänä vuonna piirun verran enemmän kuin lankavarasto, mikä lienee hyvä sekin! Ihania pyöräilykelejä kaikille!

5 kommenttia:

 1. Perusraidat on ihan parhaat!

  Mitä-mitä, ettet ole pistellyt sampleria?! Nyt hei äkkiä semmoinen vetämään ;D.

  VastaaPoista
 2. Säärystimet ovat kivat. Itse tarvitsisin jonkun kypärän alla pidettävän pipon, että tarkenisin pyöräillä. Mutta se ei taida olla oikein turvallista...

  VastaaPoista
 3. Hienot säärystimet ja alpakasta neulottuna varmasti tosi lämpöiset. Tuolla alpakkatilalla pitäisi käydä, on ollut monta kertaa mielessä.

  VastaaPoista
 4. Tässä vielä kerran KIITOS ihanasta muistamisesta! Kannatti odottaa:)

  VastaaPoista