perjantai 7. lokakuuta 2011

Neuleharppujen juhlahumua

Eilen oli Neuleharppujen tapaaminen. Jälleen vietettiin synttäreitä. Paella ja Nita tarjosivat kakkua. Minä ja Drucilla saatiin tälläiset suklaakakkupalat ja muille oli ihanaa juustokakkua. Voin sanoa, että oli todella makoisat tarjoilut! Tietysti söin ensin sen perinteisen salaattiannokseni, hyvää sekin!

Myös Winnie vietti synttäreitä. Tein kaikille rakkaille Harppukavereille pienet lahjat, sakset kera saksikoristeiden.

Tapaamiseen tuli pitkästä aikaa myös Kristiina, jolle sain viimeinkin annettua sen kesällä saarituliaiseksi tarkoitetun yllärin, joka unohtui matkakuumeessa kotiin. Eli kissasakset ja kissakoriste.

Sain neulottua konttineulesukkaan varren, mutta siihen se sitten jäikin. Nauruhermoja tapaaminen kutkutta vieläkin,. kyllä te Harput olette ihania ystäviä! Ja Winnie, jos nyt tätä luet niin jätä kommentti ja linkki sun blogiin. En mä sitä osotetta enää muista...

12 kommenttia:

  1. Tosi kivoja saksikoristeita ja saksia kaikki. Mitenköhän tuo kissa-aiheinen miellyttää minua eniten :)

    VastaaPoista
  2. Ei Winnie vaatimattomana sitä sulle kuitenkaan uudestaan kerro, mut minäpä kerron! :D http://winnie84.vuodatus.net/

    VastaaPoista
  3. Ihan syötävän suloisia saksikoristeita !!
    Tosi nättejä ovat saksetkin,mun suosikki on nuo vas.reunan pinkki/liilat ,olikos niissä sydämen muotoiset kahvatkin??? !!!
    Mikähän siinä on kun mä niin tykkään näistä kaikista pienistä pistelyistä..just saksikoristeista,neulatyynyistä ja kaikista mahdollisista pikku-koristeista..

    Konttineule-sukat on upeita!!

    VastaaPoista
  4. Kissakoriste on niiin nätti, ja saksetkin tietysti on kivat mutta tuo lisuke on huippu.

    VastaaPoista
  5. No noita saksikoristeitahan voisi tehdä siinä tulevassa rp-hassutuksessakin :)

    Tykkään kanssa kovin tuosta kissakoristeesta! *nimim. Koiraihminen silti*

    VastaaPoista
  6. Oletpa sinä ahkeroinut. Ihania kaikki!

    VastaaPoista
  7. Kysymys kateelliselta ja usein kovin velvollisuudentuntoiselta jengipetturiharpulta! Oliko mitään puhetta Tampereen käsityömessuille menemisestä?

    VastaaPoista
  8. Ihania nämä sakset ja koristeet, itsellä ahkerassa käytössä :) Mistä olet löytänyt nuo kissa-sakset, huikeat! Pitäisi minunkin kaivella esiin taas ristipistot, jotain jouluaiheista voisi pistellä neulomisen lomassa. Leppoisaa Lokakuun jatkoa ja rentouttavia pistely ja neulomushetkiä toivottelee Hilima

    VastaaPoista
  9. Katsotaans onnistuuko kommentin jättäminen nyt??... Nam,mitä herkkuja:) Ihania saksikoristeita olet tehnyt,kissakoristeet myös kauniita:) Lupsakkata neulomus syksyä sinulle! T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  10. Kiitos paljon linkistä, kävin kurkistelemassa ja taidan joutua tilaamaan kissasakset :) Mukavaa syyspäivää toivoopi Hilima

    VastaaPoista
  11. Ihania "lahjuksia" olet tehnyt. Tosi kivoja pistelyjä

    VastaaPoista
  12. Kiitokset saksista, ne on ollu kovassa käytössä. Nyt vasta osasin eksyä tänne asti, joten onneksi Drucilla oli kertonut jo osoitteen.Nyt on ollu vaan vähissä tuo päivittely.

    VastaaPoista