perjantai 10. joulukuuta 2010

Jolukuorivaihto

Minna houkutteli minut joulukuorivaihtoon. Ja tälläinen mahtava luomus sieltä postilaatikosta sitten tänään tupsahti.

Aivan ihana kangas, ihanat kuva-aiheet, ihanat värit. Takana kaksi ihanaa joulutähti-nappia, joiden avulla kuori oli suljettu. Sisällä vuori joulutähtiteemaa.

Olen aivan sanaton! Niin tarkkaan ja kauniisti viimeistelty. Tästä saan jatkossa matkittua kuinka tälläinen kaunis kuori tehdään... Ja kuten kuvastakin näkyy niin aika pullea kuori! Sisältö oli yhtä ihana kuin kuori ulkoakin. Niinhän siinä kävi, etten malttanut olla avaamatta, vaikka alunperin olikin ajatuksena, että aattona vasta...

Kuori oli pullollaan ihanaa ristipistotarviketta. Ihania viimeistelyyn sopivia pikkujuttuja; kangasta, nappeja, pitsinauhaa, neuloja vaikka pinkeepin tekemiseen... Kirjottavaa pellavaa, pieni kehys, kirjottavaa nauhaa, kulkusia, Atalien kaunein joulunpunainen lanka, jännää pörrölankaa, neuloja ja lankapuolia.... Kiitos Minna! Sain ihan mielettömän kasan kaikkea sellaista tarpeellista, jota en ole koskaan omistanut. Mistä tälläisiä ihanuuksia edes löytyy??? Ja mistä tiesit, että mulla on jämälangat tollasilla puolilla ja et puolat on loppunu....

Ja kun vaihdosta oli kyse tein toki kuoren Minnalle...
Enkä tosiaan koskaan aikaisemmin ollut tehnyt yhtäkään kuorta, ihaillut vain Kirsin hienoja kuoria. Muistin sitten, että yhden kuoren Kirsi oli viimeistellyt vetoketjun avulla ja ajattelin, että kyllähän sitä yhden vetoketjun ompelee. Sen jälkeen ongelmana oli vain kuvin ja osoitetietojen kohdentaminen oikein.  Kyllä ne jotenki onnistu, mutta aidakangas osoittautui hankalaksi viimeisteltäväksi koska se on niin tönkköä.

No, ehkö tuota pussia voi jotenkin käyttää jatkossa... Kuoreen valitsin joulukuusiteeman, vuorena oli joulukuusikangasta ja sisältönä kuusenkoristeita sekä kirjottuna että langasta askarreltuna. Vähän suklaata ja vähän viimeistelykankaita lisänä. Kuori vielä takaa:

Kiitos Minna kun houkuttelit minut tähän vaihtoon ja kiitos tästä ihanasta kuoresta sisältöineen. Päässä vilistyää jo satatuhatta ideaa, että mitäs näistä tekis!

5 kommenttia:

 1. Luepa uudelleen mitä valitsit teemaksi kuoreesi . . . pikkusen rupes naurattaan täällä yösydännä ;)

  Kuoret on hurrrjan nättejä molemmat, mutta ihan yliveto on tuo saamasi kuori. Kyllä te pistelijät olette tosi kekseliästä porukkaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Kristiina! Nauratti se vielä aamullakin. Ihan klassinen moka, multa nää onnistuu, arvasin mokan jo pelkästään kommenttisi lukemalla....

  VastaaPoista
 3. Jep, kaikille sattuu kaikenlaisia mokia siis tässä tapauksessa kirjvihr ööö kirjoitusvirheitä. En mä tällaisista yleensä huomauttele ja ne menee ohi mutt tää nyt vaan oli jotenkin niin hassu.

  VastaaPoista
 4. NOi joulukuusen koristeet oli kyllä niin yli ihania ja kankaista saattiin aikaiseksi pikkusten kanssa "satu" :) Kuori oili kyllä ihan ihana :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat kuoret ja paketit hieno kokonaisuus. Mutta ihanko noi kaikki saitte tungettua kuorienne sisään! Isot läjät kaikkea kivaa.

  VastaaPoista