tiistai 21. joulukuuta 2010

Lisää kahvikasseja

Tänään on syyskauden viimeinen ratsastustunti. Onneksi ostin viime viikolla itselleni uuden toppatakin ratsastusta varten. Pakkanen paukkuu nyt jo kymmenessä asteessa ja tuntuu kiristyvän. Toivottavasti ei ihan hirmuiseksi rupea, että saadaan kuitenkin kunnon tunti ratsastaa. Vien opellemme Liisalle tälläisen kahvikassin. Tässä saa hyvin kannettua jouluruokaa kaupasta kotiin.

Ja sitten Itella kuljetti minulle seuraavan ristipistoprojektin. Eli Suomi-Saksa RR on ollut osaltani jäissä, sillä posti kadotti Saksaan Susannelle menossa olevan sydänaiheisen kankaan joskus marraskuussa. Kangas oli matkalla Mialta minulle. Minna hankki sitten uuden kankaan ja aloitti noiden reunojen pistelyn ja teki oman osansa. Nyt mun on tarkotus jatkaa tätä työtä pistelemällä sekä reunoja että oma sydämeni siihen. Toivomme kaikki, että tämä työ ei enää katoa postissa.

7 kommenttia:

 1. Taas jotain kaunista tekeillä. Mihinkäs tämmönen työ sitten lopulta sijoittuu, siis kuka sen saa ja millä perusteella? Ei kai tuommoista jokaiselle osallistujalle tehdä?

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että noin kaunis työnalku ei pääse hukkaan. Tuollainen iso kestävä kassi on kätevä jouluruokien(kin) kantamiseen. Minulla isoin kassi tuppaa täyttymään kirjastossa :D.

  VastaaPoista
 3. hauskaa joulua ja tulkoon ensi vuodesta lankaisampi

  VastaaPoista
 4. RR eli Round Robin meitä on 8 naisen rinki jotka ovat lähettäneet omat kankaansa liikkeelle omavalintaisilla aiheilla. Esim. minä itse valitsin kahvin ja näin sitten jokainen ringissä mukana oleva nainen pistelee minun kankaaseeni kahvi aiheen. Susanne oli valinnut punavalkoiset sydämet jne. jokainen saa siis takaisin oman kankaansa valmiiksi pisteltynä :)

  VastaaPoista
 5. Ihania noi kahvi kassit =) mä olen säästellyt kahvipusseja kaappiin, kait niitä pitäs kohta alkaa työstää, ennen ku isäntä "hermostuu" niihin ja nakkaa roskiin ;D

  VastaaPoista
 6. Oikein ihanaa ja rauhallista joulua sinne teille kaikille!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Minna kun selitit RR:n Kristiinalle. Ja Kristiina. Kun mun talot ja puutarhat-aiheinen RR palaa kotiin ja saan sen viimeisteltyä niin esittelen sen sitten sulle ihan henk koht. Siitä tulee taatusti ihana!

  VastaaPoista