perjantai 31. joulukuuta 2010

Loppuvuoden valmistuneet ja ensi vuoden suunnitelmat

Pistelin niin vauhdilla tuon sydän-rr:n, että meni sormesta iho rikki. Ja muutenkin piti saada vähän hengähtää. Siispä neuloin ja viimeistelin muutaman jutun valmiiksi.
Äiti sai ohuet, hyvin kenkiin mahtuvat sukat. Lankana on Regian Hand dyed effect ja kärjestä neuloen neulottu. Ei menny värit lähellekään kohdilleen, mutta ei se kuulemma haittaa. Lankaa jäi vielä...

Työkaveri saa vauvan ihan tässä minä päivänä tahansa. Siispä neuloin pienet töppöset. Nämä on Floricasta. Toivottavasti ovat sopivat.

Ja sitten viimeistelin lopultakin viime kesän KYHin, sen viimeisen, jota en ollut ehtinyt vielä viimeistellä. Paita Novitan Bambusta.

Tästähän tuli ihan sopiva! Toivottavasti kesä tulee pian!

Ja nyt on niin ihmeellinen tilanne, että minulla on vain kaksi UFOa kaapeissa. Yksi virkattu jakku Bambusta ja yksi ristipistotyö. Ensivuoden tavoitteisiin kuuluu saada nämä kaksi valmiiksi. Lisäksi osallistun Ristipistohassutukseen, se starttaa huomenna ja siitä enemmän huomisen postauksen yhteydessä. Vaihtoja on meneillään kaksi, Fin-Ger RR on vielä kesken, paria työtä vailla kunhan saan nuo sydämet valmiiksi. Ja sitten se rp-synttäriswap. Muihin vaihtoihin en toistaiseksi osallistu. Nyt otan myös itseäni niskasta kiinni ja tavoitteena on lankavaraston supistaminen ihan oikeasti. En ole vielä saanut laskettua varaston määrää tämän viimeistelyrumban päätteeksi, mutta sekin tulee huomenna.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta Kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihania neuloksia!

  Kiitos blogikaveruudesta ja Hyviä hetkiä vuoteen 2011!

  VastaaPoista
 2. Neulerikasta uutta vuotta 2011!

  Juu, ihan oikeasti supistellaan lankavarastojamme...

  Nähdään Jumbossa.

  VastaaPoista
 3. Hihii, minulla on jäänyt viime aikoina supistelujatkojen tilanne Neulomoon päivittämättä, kun lankavarasto on kummasti taas kääntynyt kasvuun. Siitä lisää ensi vuonna ;). Lankaisaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta 2011 sinulle kanssa

  VastaaPoista
 5. Paidasta tuli tosi kaunis ja sukat ovat hienot.

  Jään odottamaan mikä lankavarastosi tilanne on - minulla on vähemmän lankaa kuin vuosi sitten *leuhka* :D.

  VastaaPoista