lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulun lahjoja

Olen saanut valtavan paljon lahjoja. Tässä niistä osa:

Seija-tonttu on ollut ahkera kangaspuidensa äärellä ja paukutellut näin ihanan ison pellavaliinan pöytään. Kiitos Seija!

Neuletapaamisista tuttu Eija taas lähetti minulle ylläripaketin. Paketista paljastui aattona kaksi ihastuttavaa tiskirättiä. Kyllä olikin osuvat tekstit! Puukko on lahja mieheltäni ja sen on tarkoitus olla "keittiöpuukko" retkillä. Saavat pojat sitten veistellä omia juttujaan ja minulla on hyvin kokaamiseen soveltuva muovikahvainen laadukas (Marttiinin) puukko, jonka voi pesaista huoletta. Kiitos myös näistä, tykkään käytännöllisistä lahjoista!

Itse sain neulottua aika paljon kaikkea. Ja pisteltyä. Seijalle pistelin tälläisen pienen rasian, johon laitoin sisällöksi silmukkamerkkejä ja neuloja, kaikenlaista neulojan tarviketta siis.

Äiti sai villatakkiinsa sopivat kääntövarsisukat, joissa on nahkapohjat, koska lanka on 100% villaa. Pohjallisten opmpelu olikin hankala juttu....

Mies sai lapaset 7-veikan vanhasta raitaväristä. Peukaloista tuli vähän isot, mutta kelpaavat kuulemma.


Pojalle tonttu neuloi villaliivin, jossa on kasvunvaraa.... Liivi oli kuitenkin erittäin mieleinen, näyttäis olevan samanlaisista vironvilloista neulottu mitä äidin varastosta katseltiin, mutta äiti ei ehtinyt neuloa. Taitaa olla niin, että Joulupukki ja Muorikin ovat käväiseet Tallinnassa...

1 kommentti:

  1. Hienoja lahjoja olet saanut ja antanut, vaikka minun koneeni ei suostu näyttämään tiskirättikuvaa. Se on tänä aamuna sensuroinut muitakin kuvia, yrittääköhän vihjata että olisi omiakin kuvia käsiteltävänä ;).

    VastaaPoista