tiistai 17. huhtikuuta 2012

Virkkauskauden aloitus

Jostain syystä tykkään virkata kesäisin. Varmaankin siksi, että työt ovat kevyitä ja usein tehty puuvillalangasta. Tämän vuoden virkkaussesonki alkoi lupaavasti kun innostuin uusimman Novitan mallista virkata pienen liinan. Ja heti kun näin mallin lehdessä tiesin, että tässä on liina Lumiruusulle. Se nyt vaan oli sellainen mielleyhtymä ja pakko toteuttaa.

Kaapin kätköistä löytyi ihanaa vaaleankeltaista Novitan virkkauslankaa jota kului mahtavat 20g. Terveisiä vaan sinne keväiselle pohjanmaalle, räntää vihmoi täällä tänään koko aamupäivän! Toivotaan nyt kuitenkin, että täämä hyvä alku tietäisi pikaista valmistumista ikuisuusufolleni, virkatulle kesäjakulle... Muutama pala on jo tänäkin vuonna siihen valmistunut...
Tämännäköinen paukura tuli viime viikonloppuna värjäämästäni Nallekerästä. Naurakaa vann Neuleharput, mutta tämä on ensimmäinen kerä, jonka kerin niin, että langan pitäisi nyt juosta sekä kerän sisältä että ulkoa. Paino sanalla pitäisi...

8 kommenttia:

 1. Ihan kelpo kerähän tuo on. Ja liinasta tuli hieno. Sun pitää nyt virkkailla niitä useampi, jotta varasto edes hieman kutistuisi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos ,kiitos kiltti Virpi ihanasta liinasta joka sopii täydellisesti olohuoneen pikku-pöydälle !
  Niin keväinen väri ,ihan mun lemppari sävy ! :) :)

  VastaaPoista
 3. Nopeasti sait liinan valmiiksi! Tuli tosi kaunis! Kerä on hyvin omalaatuinen :) Mutta eikös se käytännöllisyys ole tärkeintä?

  VastaaPoista
 4. Hieno liina :) Minullakin on noita jossain kaapin perällä, mutta ei tule käytettyä.

  Kerä on oikein käytännöllisen näköinen; sen pitääkin olla vähän litteä että pysyy paremmin paikoillaan :)

  VastaaPoista
 5. Söpö liina! tekiskin vähän mieli virkata pitsiä pitkästä aikaa, vaan mistähän löytyisi kivoja ohjeita...

  VastaaPoista
 6. Kiva liina ja pirtsakan väristä lankaa! :)Ja eihän tuossa kerässä mitään nauramista,ihan käytännöllisen näköinenhän tuo on.

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuo liina, sitä jo Lumiruusun blogissa katselin. Jospa hän sitten malttaisi käyttää neulerättiä rättinä... :D
  Virkkaukset aiheuttavan minullekin välittömän mielleyhtymän kesään. Ehkä se on tosiaan se keveys, eivätkä kädet hikoile, kuten neuloessa :).

  Ihananhedelmäisenvärinen kerä :).

  VastaaPoista
 8. Hih, niin, katos, minä turvaudun aina siihen, että ellei mulle joku neulemalli istu, se vois sopia (vielä) parempivartaloiselle nuorelleneidille :).

  VastaaPoista