perjantai 13. huhtikuuta 2012

Onnen päivä

Perjantai 13. päivä ei alkanut kovin lupaavasti. En ole taikauskoinen mutta kyllä nauratti kun pihasta lähtiessäni polkupyörän siovulaukku lensi kaaressa heti ekapolkaisulla. Sitten sata metriä myöhemmin putosi avaimet kadulle takin taskusta koska olin sen vetoketjun unohtanut auki. Onneksi huomasin ajoissa. Duunissa oli tietokoneet jumissa koko päivän... Iltapäivällä kotiuduttuani onni alkoi.

Osallistuin Neulomossa Langanostolakkoon, joka siis kestää tämän vuoden. Jos joku lakkolaisista sortuu ostamaan lankaa joutuu sanktiona lähettämään toiselle lakkolaiselle lankaa (tai vaihtoehtoisesti namia tai jotain muuta...). Tänään oli minun vuoroni saada Vemppulilta sanktiopaketti, josta kuoriutui nuo Regian sukkalangat. Ja heti alkoi sukkien neulominen innostamaan, ihanaa lankaa! Kiitos Vemppulille.

Iltapäivällä tapasin myös ristipistoystäväni Lady Ilmattaren, jonka kanssa vaihdoimme hieman kankaita ja malleja. Lady Ilmatarhan on kaikkien ristipistohamstereiden äiti ja voin kertoa, että on erittäin vaarallista kuunnella tämän seireenin kutsua "mulla on täällä myynnissä näitä vahingossa tuplana ostettuja Lizzie Kateja".... Olin jo aikiasemmin luvannut ostaa tämän ihastuttavan viherpiperryssarjan.

Nämä ovatkin nyt todellisia ekotekoja; ostettu ystävältä, jolla oli ylimääräisiä ja vielä noudettu 17 km:n päästä polkupyörällä! Taidanpa tehdä piakkoin tuon "Ride a Biken"....Lisäksi mukaan tarttui kolme muuta mallia.
Vakavasti harkitsen oman yksityisen totaalisen käsityötarpeiden ostolakon aloittamisen...

4 kommenttia:

 1. Minäkään en ole taikauskoinen mutta vähän huvitti kun musta kissa tepasteli eestaas meidän kadulla ja sitten huomasin päivämäärän. :)
  Kivoja lankoja sait (onkos tuokin ihan ohutta?), ja aina tarvitaan uusia rp-malleja!
  Olen tehnyt nyt kahdet Tico-sukat, ja tykkään kyllä. Tosin pakkasilla jalassa tuntuu kivemmalta paksut sukat!

  VastaaPoista
 2. Joo, suosittelen sulle ostoslakkoa! Ethän sä ehdi ikinä elämäsi aikana tehdä kaikki mitä sulla on, vaikka eläisit 101 vuotiaaksi;) Ja sanktio olis että annat pois aina yhden niistä kaikista kivoimmista ja himoituimmista malleistasi, niih.

  VastaaPoista
 3. Tuohan on aivan oivallinen "rangaistus", lähettää toiselle sit lankaa - tulee ainakin jollekin hyvä mieli :D.

  Hei, ainakin nuo mallit ovat tosi houkuttelevan näköisiä, ja kun toinen on ne vahingossa hankkinut tuplana, ystävän auttaminen pulassa on suorastaan hyväntekeväisyyttä! (Ja sinähän voit sitten aina myydä mulle jatkossa noita Lizzie Kate -malleja sitä mukaa, kun saat tehtyä. Minulla kun ei niitä vielä montaa ole, vaikka paljon muuta onkin :D. Ja minähän en suunnittele minkään valtakunnan lakkoa!)

  VastaaPoista