maanantai 23. heinäkuuta 2012

Harppusukat

Vihdoinkin sain valmiiksi Harppusukkani. Nämäkin olivat matkalla mukana, mutta loputtoman purkamisen ja uudelleen neulomisen jälkeen valmistuivat vasta täällä kotosalla viime viikonloppuna.

Lanka on siis Neuleharppujen yhden pitkäaikaisimman jäsenen Nelen läksiäisissä keväällä värjättyä vanhaa Nallea, 150 g.n keräkoon ajalta. Ja värit tietty Koolaidilla. Ehdottomat lempparisukkani niin värin kuin mallinkin puolesta. Mallin on suunnitellut myöskin Nele. Lankaa kului 95 g, eli vielä on tätä laatua puikoilla, ihan konkreettisesti. Lähempää tarkastelua sukat eivät kestä, sillä näihin harjoittelin myös tiimalasikantapäätä ja jälki on sen näköistä... Mutta mallikerrasta parempi kuva esimerkiksi täällä.

Tosi tylsää kun Nele meidät jättää, mutta niinhän se on, elämässä pitää mennä eteenpäin. Nämä sukat jalassa lämmittävät yhtä paljon varpaitani kuin Nelen ystävyys mieltäni. Ja vielähän Nelen menemisiä ja tekemisiä voi seurata blogista. kuka tietää vaikka Harppuenergian avulla saisimme hankittua Nelelle sen toiveiden työpaikankin sitten kun uusi manner on koluttu...
Ja kun tässä postauksessa puhuttiin mun lempparineulekavereista ja lempparisukista niin lienee paikallaan laittaa loppuun kuva mun lempparipelargonista. Mrs J.C. Mappin, olkaa hyvät.

5 kommenttia:

 1. Kivan väriset sukat :) Minun sukkani ovat vielä aloittamatta, mutta kyllä syksyksi pitää vielä parit sukat tehdä.

  VastaaPoista
 2. http://ristipistoilijat.blogspot.fi/2012/07/syksyn-arvonta.html

  VastaaPoista
 3. Kauniita pistelyitä ja tuo edellisen viestin mansikkapistely on tosi nätti. Onnea valmistumisesta :)

  Ihanalla Alppi-reissullakin olette käyneet!

  VastaaPoista