perjantai 4. helmikuuta 2011

Ensimmäinen hassutus valmiina!

Siis vihdoinkin sain ensimmäisen ristipistohassutuksen valmiiksi. Talvinen kellotaulu pääsi heti käyttöön ja mies voi huokaista kun meillä on taas yksi ristipistokoristus lisää tässä talossa!

Kova hinku olisi tehdä vielä pieni talvinen seinävaate, mutta se joutuu vielä odottamaan vuoroaan, sillä Fin-Ger RR:n viimeinen osuus, Minnan kahvi saapui minulle viikolla ja meinaan nyt heti hyökätä sen kimppuun että se varmasti valmistuu määräaikaan mennessä. Yhden pienen jutun pojalle meinaan kyllä koittaa tehdä ensin..

Meillä oli eilen jälleen neuletapaaminen Jumbossa Fazerin kahvilassa. Neuleharppujen Keskustelukerho kokoontui kyseisessä kahvilassa ensimmäisen kerran vuosi sitten ja nyt juhlistettiin tapaamista, jossa on koko vuoden ajan käynyt 8-10 innokasta neulojaa. Porukka on sitten tosi hauska ja juttua piisaa. Syötävätkin ovat varsin maittavia, kahvilan valikoima on valtava sisältäen jopa lämpimiä aterioita ja maittavia salaatteja puhumattakaan tuosta edellisen kuvan herkullisesta kakusta, jonka söimme eilen.

Vaikka kalenterin mukaan elämme vielä keskitalvea oloni on varsin keväinen. Kahvipistelyn jälkeen pitääkin heittäytyä keväisempien pistelyjen pariin! Puhumattakaan keväisemmistä langoista kunhan nyt ensin saan tänä vuonna tahkomani kaksi silkkialpakka- ikuisuusprojektia valmiiksi....

8 kommenttia:

 1. Onpas upea tuo pistely,ja vielä noin käytännöllinenkin..
  Nam,nam, mitä kakkua,arvaa alkoiko tehdä mieli jotain herkkuja...onneksi on perjantai ja mulla odottamassa suklaata ja marmeladeja,jess!

  Hehkuvan väriset tulppaanit,kevät on siitäkin mukavaa kun kukkakaupoissa valikoima lisääntyy!

  VastaaPoista
 2. Tuo on tosi hieno kokonaisuus, kello ja pistely. Ja kiva idea vaihtaa siihen pistely vuodenajan mukaan :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva tuosta kellosta tuli, jees.
  No hyvä ku sitt kerroin siitä vanhasta linkistä, tuli sekin korjattua. Eihän se mua haitannut mutt joku uusi tuttavuus voi ihmetellä jos menee sinne vanhaan.
  Jep, kyll mä kirjovirkkauksen niksit sitt neuvon, ei se ole ollenkaan vaikeata, huollisuutta vaan ihan ku pistelyissäkin.

  VastaaPoista
 4. Ihana kellotaulu <3 ja tuskin maltan odottaa että kahvini kotiutuu8 ja pääsen oman osuuteni valmiiksi pistelemään ja valmiin taulun seinälle :)
  Itsellä tuo Piken syksy odottaa vielä oikeaa mallia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun järjestit kakun. Oli niin hyvää, että taisin jäädä koukkuun. Tulisipa jo maaliskuu...

  VastaaPoista
 6. Kellotaulusta tuli tosi hieno :).

  Minä en mitenkään kaipaa kevätsohjoa, vaan voisin siirtyä talvipakkasista suoraan kesähelteisiin.

  VastaaPoista
 7. Ompa ihana kellotaulu. Punatulkut :)

  Selailin noita vanhempia tekstejäsi. Mukava, että olet pitänyt lähettämistäni syyspiristyksistä.

  Pistelyn iloa ja kyllä se kevät sieltä tulee
  Niina

  VastaaPoista
 8. Onpa upea kello! Ja tuo teidän tapaaminen kuulostaa niin kivalta. No, eikös mekin nähdä sitten ensi sunnuntaina Niinalla rp-tapaamisessa?

  VastaaPoista