maanantai 14. helmikuuta 2011

Jotain valmista ja jotain tunnustettavaa

Olen ollut siis äärimmäisen tarkka lankaostolakon suhteen. Enkä edelleenkään ole ostanut yhtään kerää, mutta viime viikolla kävin Lankamaailma Nordiassa ostamassa saksia, joista yhdet näitte edellisessä postauksessa. Siellä kanta-asiakas saa sitten kerän lankaa kun jotain ostaa ja niinhän varastooni pöllähti tämä Raggegarnin kerä, siis + 50g...

No, onneksi tuota lankaa löytyy varastosta muutenkin ja äkkiäkös tuosta paksusta langasta sukat huitaisee tulemaan... Noh. Sitten se epäonnen silkkialpakka-jakku, jota olen manallut jo pidempään. Se edistyy, mutta hitaasti. Purkamiselta en ole edelleenkään välttynyt, mutta enää vain pieniä mokia...kuten mallineuleen aloitus 2 kerrosta liian aikaisin ja muuta sellaista. Siitä ärsyyntyneenä ettei mikään neule nyt ole valmistunut neuloin välipalana ja hermojani lepuuttaakseni tiskirätin Novitan Luxus Cottonin jämistä.  Mahtavat miinukset 34 g! Ja tuuletukset sille!

6 kommenttia:

 1. Justiin, joskus on tarvis tuollaisellekin neulomiselle - näiden purkamisten välissä vasitenkin ;).
  Kiitos tiedosta tuon CS:n lintukitin suhteen. Täytyy yrittää muistaa. (Ajattelin kyllä muutenkin vaihtaa siihen nätemmän kankaan, jos sen joskus toteutan...)

  VastaaPoista
 2. Älä sure sitä purkamista! Minä vetelin la-su yönä kokonaisen Lady February Jacketin kerälle takaisin, kun siihen olisi mahtunut kaverikin saman jakun sisälle. Se kuuluisa mallitilkku olisi ollut kova sana! No, tuli taas lisää lankaa ihan tuosta vaan.

  eija

  VastaaPoista
 3. Ajattelehan positiivisesti: tiskirätin jälkeen lankavarastosi kasvoi vain 16 g ja sen verran voi aina pyöristää alaspäin :D.

  Kyllä se kovan onnen jakkukin valmistuu ja on sitten sitäkin rakkaampi, kun ei ole valmistunut ihan helpolla.

  VastaaPoista
 4. Sitä ilmaista lankakerää ei ole pakko ottaa;)

  VastaaPoista
 5. Voi minkä ihanan yllätyksen postikusti toi laatikkoon!!! Kiitos miljoonasti, ei meinaa edes sanoja löytyä. Lanka on kerrassaan herkullisen väristä ja ne napit, neulon itselleni muhkean villatakin mihin saan ne laittaa. Sakset pääsivät heti käyttöön ja se koriste ihastutti koko perhettä. Tiskirätin tytär vei samantien keittiöön, väriterapiaa kyökin puolelle :) Lämmittää mieltä näin ihanat yllätykset. Kevättä kohden mennään, aurinkoista torstai päivää sekä mukavia pistely ja neulomus hetkiä sinulle toivottaa Hilima

  VastaaPoista