sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ristipistotapaaminen Niinalla

Meillä oli keväinen ristipistotapaaminen Niinalla. Kerrankin tapaamispaikka oli niin lähellä, että päätin olla ekologinen ja kulkea bussilla. Niinpä sitten aamulla harpoin 2 km bussipysäkille -21 asteen pakkasessa todetakseni ettei bussi tullutkaan. No, onneksi Toyota kulkee joten lämmiteltyäni autoani ja itseäni hetken olin erittäin epäekologinen ja kaasutin Niinalle hiilidioksiidit pöllyten. Enkä muuten ollut ainoa epäonninen. Kirsin autossa hyytyi navigaattori loppumetreillä, mutta onneksi Kirsi kuitenkin löysi sattumalta perille (ja blogipäivityksestä päätellen vielä kotiinkin ;)).

Tapaamispaikkamme oli Niinan kotitalon kerhohuone, jossa tapaamisemme epäonni tuntui vain jatkuvan. Kun Niina oli saanut kannettua kaikki tavarat, jotka hän halusi meille esitellä (ja kaikki jotka Niinan tuntevat arvaavatkin jo, että niitä oli aika paljon) laitoimme kahvin valumaan ja teeveden kiehumaan ja ......poks. Ilmeisesti sulake kärähti ja jäimme kerhohuoneeseen ilman valoa, ilman kahvia ja kuumaa vettä. Eihän siinä sitten muu auttanut kun siirtyä sen tavaramäärän kanssa yläkertaan kolmanteen kerrokseen (kävellen, ei hissiä....), toinen reipas aamulenkki siis minulle. Kiitokset vaan emännän komeammalle puoliskolle kavereineen joustavuudesta! Ja näin sai ristipistotapaamisemme jatkua.

Tapaamiseen piti pistellä pieni vaihto ystävänpäiväteemalla. Minä pistelin pienen saksikoristeen ja se, kera pinkkien saksien meni päivän emännälle, joka tunnetusti inhoaa hempeilyjä..... (sori!). Tämä pistely on muuten jo kolmas Ristipistolehti SALiin menevä työ!

Hauska sattuma lienee se, että sain itse vaihdossa takaisin Annilta kuinka ollakaan sakset ja saksikoristeen...! Ihanat sakset, näille on aina käyttöä! Ja kiva oli tavata Annikin!

Kiitoksia kaikille mukana olleille. Parin kuukauden päästä nähdään sitten Ikaalisten reissulla! Minulla on nyt kauniin aurinkoisen päivän ja Niinan keittiöstä suoraan siirtolapuutarhaan avaautuneen näkymän ansiosta ihan hirveä kevät-kuume. Kaivelin jo siemenpussejakin, mutta vielä on liian aikaista kylvää.... Pakko tyytyä kasvattamaan vain herneenversoja ikkunalla ja idättämään sinimailasta...
Niin ja vaikka olenkin ollut tiukka lankaostoslakkoni suhteen kotiutui meille sittenkin yksi harmittava 50 g:n kerä sukkalankaa viikolla Lankamaailma Nordiasta.... Mutta se on ihan eri tarina ja langankulutus on silti vielä 30 g miinuksella!

5 kommenttia:

 1. Vai kevätkuume, minä nautin täydellisestä talvisäästä ennen kamalia kurakelejä ;). Minun puolestani voitaisiin siirtyä helmikuusta suoraan heinäkuun helteisiin :D.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se kevät kohta tulee, kun aurinko niin komiasti paistelee!

  Oli teillä tapahtumarikas ristipistotapaaminen :).

  VastaaPoista
 3. Niistä CrossStitcherin sydämistä: Eivät olleet pingotettuna missään. Kangaspala on niin pieni, että olisi tarvinnut ommella johonkin tukikankaaseen, että olisin saanut kehykseen... Ohjeessahan kehotettiin käyttämään 3 säiettä, ja sitä aluksi koitin, mutta silloin pistely oli ihan epätoivoista ja lisäksi lanka loppui noin sydämen puolivälissä. Onneksi tein ensimmäisenä valkoisen sydämen, eli lisälankaa oli helppo löytää varastosta. Punaisen pistelin sitten suosiolla 2 säikeellä. Kieltämättä manailin matkan varrella, että kuinka kehtaavatkin antaa noin kelvottomia kittejä :D. Mutta nythän nuo ovat kyllä ihan kivat, ja saavat mielestäni olla esillä mihin vuodenaikaan tahansa, eli eivät ole jouluun - tai ystävänpäivään - sidotut. Hyvää ystävänpäivää siis :).

  VastaaPoista
 4. Oli tosiaan kiva päivä ja kiva nähdä!

  VastaaPoista
 5. Hauska oli päivä pienten alkuseikkaulujen jälkeen :)

  VastaaPoista