maanantai 28. helmikuuta 2011

Tunika

Sain valmiiksi tälläisen tunika-mallisen kaarrokeneuleen Dropsin SilkeAlpakasta. Kuva on tosi huono, koska neuloin tämän äidilleni ja pääsen kuvaamaan sen paremmin vasta kun äiti ja iskä seuraavan kerran tulevat käymään...

Aivan ihanaahan tuo lanka on, paksua ja nopeasti neuloutuvaa. Mutta lopetettu laatuhan tämäkin on. Vuosi sitten ostin pariin neuleeseen kokeeksi kun kuulin, että se lopetetaan. Harmi sinänsä, ihan kiva lanka. Vähän jäi jämiä molemmista langoista ja ne neuloutuvat taatusti pipoiksi ja muiksi vastaaviksi lämmikkeiksi ajallaan. Dropsin sivuilla oleva mallineule oli neulottu vaaleammasta langasta ja kaarrokkeen kohokuvio näkyi siinä paremmin kuin tässä tummassa versiossa, ehkä saan paremman kuvan sitten kun paita on äidin päällä.

Lankaa tähän neuleeseen kului tasan 650g joten lankavarastoni on supistunut reiluun 45 kg:aan! Pikainen laskutoimitus osoitti, että tällä neulomistahdilla koko varaston tuhoamiseen kuluu n. 5 vuotta....

9 kommenttia:

 1. Viis vuotta ei oo pahakaan. Nyt äkkiä hamstraamaan lisää lankaa, että on sitten vanhanakin mistä neuloa. Ja pahan päivän varalle on syytä säilöä kunnon varasto. Lankahan voi vallan päästä loppumaan. (olen langanostoselittelyn kuningatar)

  VastaaPoista
 2. Olet ihan mahtavan tuottelias ,taas näin kaunis neule!!
  En ymmärrä neulelangoista mitään muuta kuin että langoilla on aivan ihanan kiehtovia nimiä :)
  -niin ja että taitavissa käsissä niistä saa mitä vaan!!
  Sunnuntaisin olen katsonut LIV kanavalta 16.30 alkavaa neulekerhoa ja ihmetellyt kaikkea kaunista mitä siellä tehdään..
  Huovutettu "joulutahti-kranssi" oli ainakin ihana!
  Tykkään tuon ohjelman jälkeen alkavista Lemmikkieläin-ohjelmista ja ihan vahingossa sitten aloin tuosta seuraamaan..

  VastaaPoista
 3. Kaunis tunika, olen ihaillut tuota mallia Dropsin sivuillakin.

  VastaaPoista
 4. Hieno tunika ja varsinkin väri! Sinä se saat aikaiseksi... Nimim. *kade ja saamaton*

  VastaaPoista
 5. Ihana tunika!!! Värikin on lemppareitani!! Ja kiva, kun eksyit blogiini! Minäkin käyn täällä aina silloin tällöin, mutta aina en kommentoi.

  VastaaPoista
 6. Kiva neule, ja lanka.
  Mä oon taas niiiiin nauttinut siitä saksikoristeesta! Se on hyvä ku mun projektissa tarvii saksia vähän väliä ja neulaa ja langanpujottajaa niin se koko paketti on kätevästi kasassa. Mä siis käytän sitä koristetta neulatyynynä tässä, ei kai se ole kiellettyä;)
  Niin oikeelle ihmiselle annoit tän yllärilahjan että . . . .
  Mainiota maaliskuuta
  Kristiina

  VastaaPoista
 7. Tosi nätti tunika. Minullakin on työkaveri, joka osaa neuloa ja on tehnyt itselleen ruskeasta langasta samantyyppisen tunikan. Ja ruskea + sininen on mun lempivärit, joten ihaillen näitä teidän tunikoita sitten katselen siinäkin mielessä :)

  VastaaPoista