tiistai 22. helmikuuta 2011

Putoussukat

Ihanan nopeasti neuloituivat tavissukat kärjestä aloittaen KnitPron sukkapuikoilla nro2 lankana HotSocks Luxor, langankulutus 78 g, koko n 38.

Sukat menevät ratsastuksenopettajalleni Liisalle viime viikoisen putoamisen seurauksena. En siis todellakaan ehtinyt sanoa "Laskeudun" ennen kuin kopsahdin maneesiin.... Ehkä sitten ensi kerralla... Opelle on tapana viedä pullo siideriä näiden nolojen kopsahtelujen jälkeen, mutta olen tässäkin suhteessa erilainen nuori ja vien tällä kerralla sukat. Viimeksi, vajaa 2 vuotta sitten taisin viedä jotain juomapuolta kun oli vappu ihan siinä hollilla... Nyt on puikoilla sukat pojalle ohuesta sukkalangasta.

2 kommenttia:

 1. Hyvänväriset villikset, ja luulisi, että lämmittävät enemmän kuin siideripullo :).

  Kiitokset kauniit huomaavaisuudestasi, kun lähetit minulle sen lehtijutun! Lupasivathan ne sen sieltä toimituksestakin lähettää, mutta eihän niistä koskaan tiedä, muistavatko, ja joka tapausessa niillä on tapana tulla reilusti jälkijunassa.
  Minulle riitti tuo näköislehden lukaiseminenkin, mutta äitiäni tuo paperiversio varmasti ilahduttaa. Hänellä kun ei tietsikkaa ole, ja hän haluaa aina ehdottomasti nähdä, jos meistä on jotain lehdessä :D. (Niin kyllä minäkin varmasti haluaisin, jos minun lapsistani olisi ;).)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olosi on jo parempi!

  Ihanan lämpimät ja kivanväriset sukat. Ja tuo edellispostauksen villatakki on upea!

  VastaaPoista