lauantai 19. helmikuuta 2011

Valmistuihan se sitten lopulta!

Tammikuussa Neulomossa alkoi "neulon vain itselleni"-kuukausi. Pitkään mietiskelin minkä niistä miljoonista projekteistani ottaisin työn alle ja päädyin lopulta Dropsin SilkeAlpaca-lankaan, joka on odottanut rohkaistumistani vuoden verran. Tämä on nyt taatusti hienointa lankaa, mitä koskaan olen neulonut. Lopputuloksestakin tuli sitten lopulta tosi ihana.

Mutta kylläpä teetti työtä tämä neule. Mallineule on sinänsä erittäin helppo eikä jakussa muutenkaan ole mitään kovin ihmeellistä. Minä nyt vain onnistuin sähläämään kaikessa mahdollisessa. Ilmeisesti mun aivoille oli liikaa katsoa samaan aikaan elokuvaa Kalle Päätalon lapsuudesta (oikeesti en ymärtäny ihan kaikkea mitä ne siinä murteella puhu, oli se kieli välillä niin ihmeellistä) ja vahtia koska tulee seuraavan napinläven paikka.... Noh, valmistuihan se sitten lopulta ja lopputulos lienee tärkeintä. Ja lankavarastolin supistui kokonaista 790 g! Napit on ostettu Tallinasta.

Muuten olo on aikamoinen. Kauhea räkätauti ja päätä särkee varmaan edelleen sen tiistaisen aivotärähdyksen takia. Aivotärähdykseen auttaisi tavallinen elämä ja lenkkeily mutta nuhakuumeessa ei kauheasti innosta lähteä lampsimaan 25 asteen pakkaseen. Toivottavasti kuume hellittää, että pääsen tosiaankin nauttimaan talven kauneimmista ja aurinkoisimmista keleistä pian.

6 kommenttia:

 1. Kaunis lopputulos, kyllä välillä kannattaa pakertaa ;).
  Kiitos Vantaan Lauri -vinkistä; kävin heti lukasemassa näköislehden. Ja kyllä nauratti, ne "papin pöksyt" :D. Ne kertovatkin minusta vissiin kaiken olennaisen...

  VastaaPoista
 2. Neule näyttää hyvältä. Napinlävet on petollisia. Itsellänikin on työn alla tekele, johon ei näköjään tule nappeja...

  VastaaPoista
 3. Hyvä, onnittelut valmiista jakusta joka on kaunis. Ja huomaan, että olet tehnyt laatikot tämän vuoden töillesi, niitä jo kaipailinkin mutta en kehdannut sanoa asiasta;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuli, kannattai pakertaa loppuun!

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi Angeliguen blogina kautta:) Kaunis neule, ja lankakin on varmaan ihanaa. Dropsilla on paljon upeita lankoja eikä niin hirveän kalliitakaan. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Kysyin Hilimalta tätä blogisi osoitetta.. Upeita töitä :)Ihanan neuleen olet kilkutellut ja tuo väri on tosi kaunis:) Pikaista paranemista:)Pirtsakasta viikkoa!

  VastaaPoista